MENPURITY

Voor MENPURITY heb ik een integrale digitale transformatie uitgevoerd, beginnend met het creëren van een unieke merkidentiteit die het ethos en de producten van het bedrijf weerspiegelt. Ik heb een op maat gemaakte Shopify-winkel opgezet, geoptimaliseerd voor gebruiksvriendelijkheid en conversie, waarbij elk aspect van de site de nieuwe branding versterkt. E-mailautomatisering werd geïmplementeerd om de klantrelaties te verdiepen en een constante stroom van terugkerende zaken te waarborgen. De SEO-inspanningen hebben de organische vindbaarheid van MENPURITY aanzienlijk verbeterd, wat resulteerde in een hogere verkeersstroom en betrokkenheid. Daarnaast heb ik de coördinatie van de productfotografie beheerd, zodat de visuele inhoud op de site professioneel en merkconsistent is.

Klant

MENPURITY

Datum

11.12.23

Categorie

E-commerce

Website

MENPURTIY

Project: MENPURITY - E-commerce en Branding Transformatie

Uitdagingen:

 1. Branding: Het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit die past bij de visie en het productaanbod van MENPURITY.
 2. E-commerce Implementatie: Opzetten van een Shopify-winkel die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook de merkidentiteit versterkt en de verkoop optimaliseert.
 3. E-mail Automatisering: Implementeren van e-mailmarketing strategieën om klantrelaties te onderhouden en terugkerende aankopen te stimuleren.
 4. SEO: Optimaliseren van de website voor zoekmachines om de online zichtbaarheid te vergroten en organisch verkeer aan te trekken.
 5. Productfotografie: Coördineren en begeleiden van de productfotografie om ervoor te zorgen dat de visuele presentatie van de producten in lijn is met de merkidentiteit.

Oplossingen:

 • Ontwikkelen van een samenhangende merkidentiteit voor MENPURITY en deze integreren in alle aspecten van de online aanwezigheid.
 • Realisatie van een op maat gemaakte Shopify-winkel met een naadloze koppeling tussen de merkbeleving en het koopproces.
 • Implementatie van e-mailautomatisering om een effectieve communicatiestroom met klanten te waarborgen, wat leidt tot verbeterde klantloyaliteit en omzet.
 • Toepassen van SEO-strategieën om de website prominent aanwezig te laten zijn in zoekresultaten en relevante bezoekers te trekken.

Resultaten:

 • Een sterke merkpresentatie die resoneert met de doelgroep en de marktpositie van MENPURITY versterkt.
 • Een functionele en esthetische online winkel die de verkoop stimuleert en een soepele klantreis biedt.
 • Een toename in klantenbinding en terugkerende aankopen door middel van slimme e-mailautomatisering.
 • Verbeterde online vindbaarheid en een toename van organisch verkeer door effectieve SEO.