Gubbels Vloeren

In mijn project voor Gubbels Vloeren heb ik me gericht op het creëren van een sterke online aanwezigheid die de unieke kwaliteiten en diensten van hun vloerenbedrijf benadrukt. Ik begon met het ontwikkelen van een gestroomlijnde, responsieve website die de esthetiek en het vakmanschap van hun vloerenassortiment weerspiegelt. Hierbij zorgde ik ervoor dat de site geoptimaliseerd was voor mobiele apparaten en gebruikersvriendelijk, met intuïtieve navigatie en heldere call-to-actions. Om de lokale zichtbaarheid te vergroten, heb ik me vervolgens verdiept in lokale SEO-strategieën. Dit omvatte het zorgvuldig selecteren van zoekwoorden die resoneren met de lokale doelgroep en het optimaliseren van de website met deze zoekwoorden om hoger te ranken in lokale zoekopdrachten. Daarnaast heb ik de Google Mijn Bedrijf-vermelding van Gubbels Vloeren geoptimaliseerd, wat essentieel is voor lokale vindbaarheid en het aantrekken van klanten in de omgeving.

Klant

Gubbels Vloeren

Datum

3.22.24

Categorie

Web Design

Project: Gubbels Vloeren - Website en Lokale SEO Optimalisatie

Uitdagingen:

 • Website Ontwikkeling: Het creëren van een gebruiksvriendelijke website die de kwaliteit en diversiteit van Gubbels Vloeren's assortiment effectief weergeeft.
 • Lokale SEO: Het optimaliseren van de website en online aanwezigheid om de lokale zoekmachine ranking te verbeteren.
 • Google Mijn Bedrijf: Het opzetten en optimaliseren van de vermelding van Gubbels Vloeren op Google Mijn Bedrijf om lokale zichtbaarheid te vergroten.
 • Klantenbeoordelingen en Verwijzingen: Het verzamelen van positieve klantbeoordelingen en het verbeteren van de lokale verwijzingsverkeer.

Oplossingen:

 • Responsieve Website Ontwikkeling: Een op maat gemaakte website ontwikkeld die visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is, met als doel het navigeren en het aankoopproces voor klanten te vereenvoudigen.
 • Geavanceerde Lokale SEO Implementatie: Lokale SEO-strategieën toegepast om de organische zichtbaarheid en ranking in lokale zoekresultaten te verbeteren, met inbegrip van het optimaliseren voor lokale zoekwoorden en phrases.
 • Optimalisatie van Google Mijn Bedrijf: De Google Mijn Bedrijf-vermelding van Gubbels Vloeren geoptimaliseerd om de lokale vindbaarheid te maximaliseren en klantengagement te stimuleren.
 • Bevordering van Klantenbeoordelingen: Een strategie uitgevoerd om authentieke klantenbeoordelingen te verzamelen, wat bijdraagt aan de geloofwaardigheid en lokale SEO.

Resultaten:

 • Verbeterde Website Ervaring: Een gestroomlijnde en responsieve website die leidt tot een betere gebruikerservaring en een verhoogde klantenbetrokkenheid.
 • Verhoogde Lokale Zichtbaarheid: Door lokale SEO-optimalisatie is de online vindbaarheid van Gubbels Vloeren in lokale zoekresultaten aanzienlijk verbeterd.
 • Versterkte Online Aanwezigheid: Een robuuste Google Mijn Bedrijf-vermelding die lokale klanten aantrekt en engageert.
 • Positieve Klantenfeedback: Een groei in positieve klantbeoordelingen die de reputatie en betrouwbaarheid van Gubbels Vloeren versterken.